luni, 5 mai 2008

Paula Seling gafeaza la emisiunea lui Maruta

Foarte entuziasmata sa cante live cu trupa emisiunii Happy Hour, Paula Seling face o gafa mare...Crezand ca toata lumea este ca ea si are studii in ale muzicii, Paula a venit in emisiune pregatita cu partituri pentru fiecare dintre membrii trupei (Zero), dar....surpriza!!! ....domnisorii nu stiau sa citeasca notele muzicale :)))...asa ca nu a avut de ales decat sa cante cu negativul...Ups! Donsoara Seling, data viitoare sa te interesezi din vreme ca sa nu mai pui oamenii intr-o situatie penibila...Si nah sa nu te simti nici tu prost...s-a vazut ca nu ti-a picat nici tie bine :P
Pe de alta parte, daca tin bine minte, baietii astia vroiau sa ne reprezinte la Eurovision?! Pai ala e concurs de muzica, nu de lautari! Nu poti sa ai pretentia ca faci muzica in adevaratul sens al cuvantului cand tu nu stii notele pe portativ nu? Si mai vrei sa si reprezinti tara la un concurs international! Oh no no no no

3 comentarii:

Anonim spunea...

1.In emisiunea precedenta apaitiei paulei la emisiunea lui Maruta, trpa zero au ironizat-o pe Paula candtand Ploaie in luna lui Marte pe ritm de manea.
2.Paula fiind satula de atata misto facut pe seama ei pt faptul ca a scos o melodie cu Salam, incat a luat atitudine. A facut-o intr-un mod foarte elegant fara injurii, tipete, plansete si asa mai dparte cum fac celelalte "vedete" de la noi.
3.Nu stiu unde ai vazut tu ca nu i-a picat bine.....de ce? pentru ca se stramba in timpul mlodiei?....incearca tu acasa sa scoti sunetele ei sa vedem cat de tare te dtrami tu.
Concluzie: paula Selling e o adevarata diva!!!!

Anonim spunea...

I-a "facut" chiar elegant pe muzicantii aia de la Zero. DE fapt, numele trupei spune totul...

Anonim spunea...

referitor l tom&jerry,din pacate nu sunt d acord cu parerea ta dar esti liber sa o ai...vreau sa te intreb,d c era nevoie sa se intereseze paula din timp dak trupa 0 pot canta dupa partituri?publicul vrea adevarul ...d c sa se simta penibil o persoana pt altii care isi permit sa faca ironii dar nu s in stare sa cante?din fericire suntem multi care vrem sa ascultam artisti nu vedete.respect paula seling.