miercuri, 14 mai 2008

Forta presa il copiaza grosolan pe Mircea Badea

Ca sa spulber ceata din ochii vostrii, Forta Presa este o emisiune obscura, de la un post la fel de obscur, fie vorba intre noi ( B1 Tv ), care se vrea un fel de In Gura Presei. Doar ca seamana umpic prea mult! Petre Niteanu, gazda, cred ca a studiat luni in sir comportamentul lui Mircea Badea, si acum incearca sa il imite la perfectie! Pana si pufaitul din nas este acelasi :)! Incrancenarea nu mai vorbesc! Singurul atribut care ii lipseste omului este hazul! Mircea este el cum e, mai face si greseli, mai spune si tampenii, dar nu poti sa il acuzi ca nu are umor! Din ala are din plin!
Oricum, dupa ora tarzie din noapte la care e difuzata respectiva emisiune, poti sa ghicesti doua lucruri:

1. Le e frica de competitia cu "In Gura Presei" si
2. Niciodata nu va face o audienta similara din cauza "ceasului" tarziu din noapte ( da stiu, si emisiunea asta, ca si cea de pe Antena3 sunt reluate dimineata, dar eu cred ca lumea se uita mai degraba seara ) la care este performeaza omul.

Concluzia: apuca-te de altceva, vin-o cu ceva nou! ;) ( Barerea mea )

21 de comentarii:

Anonim spunea...

frate intai invata sa scrii sau macar pune pe cineva sa-ti corecteze ,,pufaiturile,, inteligentei si bunului-gust pe care pretinzi ca le ai!!! normal ca nu vei posta comentariul dar poate macar vei tine sama de el! asta e problema acestui popor! vrem umor, aveam impresia ca marele Caragiale era...asa... comic cum s-ar zice! Pacat!

TomSiJerry spunea...

"pufaiturile" de care tu zici reprezinta parerea mea. chestia asta cu scrisul corect este cel mai penibil argument din istoria internetului. cand nu esti de acord cu cineva si nu stii ce sa spui te legi de spelling...mie mi se pare cam jenant...
dar uite ca nu ti-am sters comment-ul tocmai din cauza ca nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu mine ;).

Anonim spunea...

se scrie "vino" incultule ! daca vrei sa te invat limba romana trimite-mi mail pe tashy@tashy.ro !!!

Anonim spunea...

emisiunea asta e de kkt.ala care o prezinta nu poate sa citeasca mai mult de 5 cuvinte iar cand vrea sa explice ceva uita ce a citit,dupa aia nu mai gaseste randul de unde a citit.este penibil,plus ca are niste glume,oooooo,cred ca sunt interesante pt varul meu care are 3 ani.spune ca stie ale niste chestii una,ca are el informatii ,ca ceva,vre sa fie interesant ca badea dar e departede el.

Anonim spunea...

da...invata limba romana!cred ca asta e cel mai important..si petre nu copiaza pe nimeni.daca a aparut badea inaintea lui asta inseamna ca il copiaza?

MVP2012 spunea...

frate sa stii ca eu sunt d acord cu c zici
adik e clar ca il copiaza pai c naiba ma uitam pt intaia oara si mi sa parut ca seamana ff mult vrea sa copieze si accentul si monologul si frazele radicale..tot tot si dialogul cu cei din regie..cat despre spelling c dracu aveti domne uite si yo am zis mi sa parut in loc d mi s-a parut si altele asa vb eu p mes dat nu va mai legati d el doar pt ca nu va place adevarul si c a scris..e parere..insa aici eu zic este totusi un adevar!!!!

Anonim spunea...

Ce pot sa spun..... da este o copie a emisiunii lui Mircea Badea dar ca idee il stiu pe Petre Niteanu si asta este felul lui de a fi.... exact cum este in emisiune... mai de graba a fost ales tocmai pt ca seamana in anumite amanunte cu Badea

Anonim spunea...

Despre "forta presa" de "labe" 1 tv nu se poate spune decat ca este o foarte proasta copie a emisiunii "In gura presei", dar antreprenorul ei, al carui nume nu m-am obosit sa-l retin este... realmente... VARZA!!! Citeste niste titluri, intreba precum Mircea in casca cate minute mai are, ar vrea sa faca cate un comentariu pe ici pe colea ca sa treaca timpul, nu de alta, ci sa se scurga emisiunea, dar este total ne-priceput si ne-pregatit!!! Bagajul de cultura, nu prea il ajuta, chiar daca i-o viziona el toate emisiunile lui Badea!!! Asa ca.... pa, pa, pa, pa, pa!!!

Anonim spunea...

Pana si gestul cu telefonul e luat de la Badea ,sau poate....vrea sa ne arate ce celular are.
O emisiune plictisituare ,as spune...

Anonim spunea...

e loc pentru toata lumea,eu urmaresc emisiunea forta presa si nu emisiunea in gura presei...nu e vorba de cine copiaza pe cine, ...., e o stire..fiecare ziarist o prezinta cum stie, cum o vede...domnului Petre N, felicitari

mnk_ro spunea...

oameni buni,daca tot nu va place,de ce va uitati la el ?
exista totusi pe piata un mod mult mai bun de exprimare pentru voi....cartile de colorat...sigur veti ramane fani ai acestui "sport"cu cariocile!
lasati l in pace,stie mult mai multe decat o sa stiti voi vreodata,credeti ma!

Anonim spunea...

Petre Niteanu este reporter de investigatii la ziarul Ziua, a fost redactor-sef la ziarul Atac. Asta ca sa vezi ca chiar are surse. Documenteaza-te inainte de a face acuzatii. Si nu il copiaza pe Badea pentru ca nu are ce copia. Ce sa copieze? Aroganta, injuraturile si proasta educatie?
Niteanu are blog dinaintea lui Badea. Si nu isi sterge posturile de pe blog pentru ca stie sa il utilizeze.
Invata gramatica limbii romane intai si apoi mai discutam.

mihaela spunea...

am descoperit de ceva vreme emisiunea lui Petre Niteanu si sincer nu mi se pare ca ar copia pe badea...care, pe langa faptul ca este vesnic foarte ironic mai face si gafe gramaticale sau de alta natura...
pe de alta parte fiecare are dreptul de a-si face meseria cum crede de cuvinta...

Anonim spunea...

nu ai de loc dreptate...nu seamana nici pe departe...eu ma uit cu placere la ambele emisiuni , si nu este chiar nici o asemanare intre stilurile lor ...! de altfel sunt convins ca esti constient de asta , dar ai f. multa ura si rautate in tine...!cred ca esti un tip foarte , foarte refulat si angoasat...!

Anonim spunea...

Subscriu cu entuziasm ideii ca Niteanu NU ii copiaza lui Badea aroganta si atitudinea sfidatoare. Nici n-ar avea nevoie sa le copieze de undeva, pentru ca le are pe ale sale, proprii, in exces. Tot din patrimoniul propriu ii vin si incultura, problemele de exprimare si obtuzitatea. Sunt naturale, nu le copiaza de nicaieri. Deh.. e ceva mai greu cand nu-ti corecteaza nimeni discursul :)

Anonim spunea...

Emisiunea de pe B1 e copiata clar, penibil de clar; si probabil pe MBadea il deranjeaza, dar nu atat de mult incat sa ii faca publicitate gartis. Si ca orice lucru din tara asta, care ne ocupa tot timpul, nu se sesiseaza nimeni din domeniul drepturilor de autor. Ii platim sa munceasca pentru ei...

Unknown spunea...

Petrica mama, lasa-te, cauta-ti o emisiune la radio, poate ai mai mult succes!
Esti de-a dreptul dizgratios.
Si mai gandeste ce scriu aia in ziare !? sau pe colile A4 cu care dai pe jos :-D, unde vrei sa ajungi cand te apuci sa comentezi ca nu ajungi niciodata undeva.
Poate o sa ma mai uit cateodata la tine cum ma uit si la Becali, sa ma amuz.
Shoot yourself!

Anonim spunea...

da' stai ma frate putin ... acuma oricine o sa mai faca o emisiune in care sa citeasca ziare si sa comenteze...va insemna ca il copiaza pe Badea?

pai nu idolul vostru badea a zis ca el nu poate fi replicat ca ce face el nu mai poate face nimeni? ce-i cu rahatu asta imbecil ce-l mestecati cu totii pe nerasuflate?

Corneliu Stefan spunea...

http://fortapresa.wordpress.com/2009/07/09/emisiunea-forta-presa-se-inchide/

Voicu Gabriel spunea...

Nimeni nu observa un aspect se pare:
Petre Niteanu in repetate randuri a dat semne de apreciere emisiunii lui Mircea Badea, iar Mircea Badea nu a zis niciodata nimic de Forta Presa, caci acesta de obicei se sesizeaza doar cand il derenjaza ceva. Deci nu a pomenit de aceasta nu pt a nu-i face reclama ci pt ca nu a fost deranjat in vreun fel, si pe buna dreptate.
Pe de alta parte toti cei care cred ca Petre il copiaza pe Mircea sunt destul de infantili, sunt doua emisiuni de aceeasi natura, e firesc sa semene dar nu se copiaza deloc. Mircea o face pur pt audienta, in mod profesionist fireste, plin de misto si indignare si trezeste in foarte multi un sentiment de nemultumire legat de sistem. Petre ofera de multe ori informatii exacte, corecte si face o munca de detectiv, nedorind sa starneasca neaparat revolta ci face apel la un ultim dram de umanitate poate...
Fiecare are felul si umorul propriu, eu ma uit cu placere la ambele si nu pricep de ce trebuie sa ii injurati alternativ.
Cat despre cei ce au divergente cu gramatica limbii noastre... ce sa zic, e drept ca faptul de a fi agramat nu te impiedica sa ai o opinie, dar nu te astepta sa o trateze cineva cu seriozitate.

Succesuri! :D

Unknown spunea...

pai a zis si badea acum cateva zile la radio ca e copiat de petre..numai ca nu stiu daca stia ca emisiunea s-a inkis; eu unul nu-l sufar pe badea; petre e mai ok; nu mi se pare nici o asemanare intre emisiuni in afara ca amandoau au de a face cu prezentarea stirilor; da dpdv asta se aseamana..